Omalle Rakkaalleni

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Omalle rakkaalleni
jouluna
2013

Kahdeksantena yhteisenä joulunamme
Tiedämme enemmän kuin ennen
Olemme oppineet enemmän
Rakkaudesta ja elämästä
Yhdessä elämisestä ja toisistamme
Olemme kohdanneet niin kivun kuin säryn
Mutta myös niitä ihanan leppoisen mukavia päiviä
Ja rakkaitakin hetkiä.

Se päivä kun saapui
ja ne unelmat kaatui
Tuntui ettei huominen saavukkaan
Niitä elämän kolhuja
Hetkiä pahoja
Se vastaan on otettava mitä annetaan

Älä murehdi eilistä
Älä mieti huomista
Kaikki tapahtuu aikanaan
Elä tätä päivää
Kunnes se muistoihin jää
Siitä voimasi sydämeen tulee kasvamaan

Minä rakastan sinua

Selite: 
Minä sinua rakastan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot