Sapetus

Runoilija JonnaPieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You only live twice, or so it seems. One life for yourself and one for your dreams."
 

Vihaan sinua!
Maailman on pyörittävä sinun tahtosi mukaan,
et näe kuin itsesi.
Välttelet vaikeita tilanteita, kun et osaa pyytää anteeksi.

Vihaan sinua!
Viet minulta energiaa, kun jauhat turhuuksia päivästä toiseen.
Olet vahingoniloinen.

Vihaan sinua!
Maksimoit hyödyn, kun sen saat, painelet menojasi.
Et ole vuosiin kysynyt, kuinka muilla menee
- onhan se vaikeaa, kun keskityt kertomaan itsestäsi.

Vihaan sinua!
Koska vihaan sinua, ilmeisesti vielä välitän.
Kunpa tajuaisit sen.

Selite: 
mitta tuli täyteen aikoja sitten, vasta nyt pystyi asian käsittelemään järkevästi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot