Jospa sittenkin

Runoilija JonnaPieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You only live twice, or so it seems. One life for yourself and one for your dreams."
 

Mitä jos elämä ottaa,
vie pois kaiken tärkeän jälkiä jättämättä

Mitä jos huominen ei tulekaan,
aurinko ei nouse ja pimeä vie voiton

Mitä jos maailmanloppu tulee,
eikä yksikään jää siitä kertomaan

Entä sitten

Jospa elämä antaakin kaiken tärkeän ja huominen tulee, aurinko paistaa silmiin niin kirkkaasti, että sattuu

Ehkä maailmanloppua ei tulekaan
Ihmiset tietämättöminä jatkavat päivittäisiä rutiinejaan,
valittavat, narisevat, ovat tyytymättömiä

Mitä jos herättäisiin elämään
Tätä päivää
Lakattaisiin vapisemasta
Unohdettaisi turha pelko
Nautittaisiin elämästä
Rakkaudesta

Selite: 
pelko on tervettä, mutta rajansa kaikella. Sitä unohtaa elää, jos murehtii kaiken etukäteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot