Nimetön

Runoilija Mandy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä kerrallaan, elämme voimassa rakkauden,
yhdessä näemme maailman tämän.

Välillä pimeys mielemme valtaa,
valoa etsimme, voimia jatkaa,
luovuttaa emme kai milloinkaan voi,
kun vierellä kuljet ja meidät ympäröit.

Et pimeyden anna meitä vangita,
et kahleita käsiimme ikinä laita,
vierellä kuljet, sylissä kannat,
jokaisen hetken vierellä käyt.

Elämää emme voi hallita,
ikuisen elämän jossakin kaukana, lahjaksi saimme
Elää kai voimme luonasi aina,
pelkoa tunne ei lapsesi sun.
Rakkautes ikuinen luonamme on.

Et pimeyden anna meitä vangita,
et kahleita käsiimme ikinä laita,
vierellä kuljet, sylissä kannat,
jokaisen hetken vierellä käyt.

(modulaatio)
Et pimeyden anna meitä vangita,
et kahleita käsiimme ikinä laita,
vierellä kuljet, sylissä kannat,
jokaisen hetken vierellä käyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja ylistävä, kuin rukous! Onnellista Syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mandy Anna minun auttaa 26.11.2012 0 Runo
Mandy Ville 10.1.2010 0 Runo
Mandy Sydänmies 1.4.2009 0 Runo
Mandy Nimetön 5.1.2009 4 Runo
Mandy Korjaa, rakasta. 5.1.2009 6 Runo
Mandy Nimetön 26.12.2007 1 Runo
Mandy Nimetön 22.5.2007 0 Runo
Mandy Nimetön 22.5.2007 1 Runo
Mandy Nimetön 29.1.2007 1 Runo
Mandy Nimetön 20.1.2007 0 Runo