Ilman Lupaa...

Runoilija KupariSiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitän kaikista kommenteista :)
 
Runoni ovat elämästä ja arjesta, musiikin innostuksesta, kaikesta kauniista, ehkä jopa sinusta :)


© CopyRight koskee KAIKKIA teoksia ©

 
 

Lähellä on hyvä olla,
sanotaan..

Oletko liian lähellä
minua ahdistaa

Voitko loitontaa
askeleen
taaksesi ottaa

Älä lähesty
ilman lupaa

Selite: 
Lähellä on hyvä olla, liian lähellä olo jo ahdistaa.. Tykkään ja voisin sanoa rakastan, mutta en vielä.. En halua antaa turhaa toivoa..
Kategoria: 
 

Kommentit

"Älä lähesty / ilman lupaa" on hyvin sanottu. Se sisältää paljon. Niin kuin runosi kokonaisuudessaankin kertoo elämään, läheisyyteen kuuluvasta kivusta, epävarmuudesta ja pelosta. Kaipaamme toista lähelle, mutta jos lähestyminen on ahnasta, tunkeilevaa, se karkoittaa herkän sielun kauemmas, saa sulkeutumaan. Asiat tarvitsevat tilaa. Toisaalta myös rohkeutta, mutta sillekin on annettava aikaa. Mikään hyvä ei synny väkisin.

 

Käyttäjän kaikki runot