Sinä

Runoilija KupariSiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitän kaikista kommenteista :)
 
Runoni ovat elämästä ja arjesta, musiikin innostuksesta, kaikesta kauniista, ehkä jopa sinusta :)


© CopyRight koskee KAIKKIA teoksia ©

 
 

Sait minut hymyilemään
ilosta nauramaan
elämää rakastamaan

Vietiin se pois
särjettiin sydän
kuolletettiin rakkaus

Sattuu sydämeen
ikävästä itkevään
menetyksestä ihmisen

Sinulle sanani
omistan

kyyneleeni kuivukoon
vaikka ikäväni
elää minussa
ikuisesti

Selite: 
Purkamattomia ajatuksia takaa vuosien..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot