Nimetön

Runoilija slyng

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen uneksija, saavuttamattoman toiveen odottaja
 

Nyt myönnän, elämääs kuulu mä en.
Kun lopulta kerroit sä minulle sen.
Vaik suoraan sitä kuullutkaan en,
vain postiini viestin sain pikaisen.
Kerroit viimein sen totuuden,
jota niin halunnut kuulla mä en.
Se hetkeksi pysäytti mun elämäin,
mietin en jatkaa enää voi näin.
Vuosia menetin elämästäin,
turhaan, nyt tiedän sen jälkeen päin.
Elämän uuden aloitan vain,
johon et kuulu rakkahinpain.
Muuten en eläissään oo onnellinen,
jos unelmillani mä tuhoan sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei postilla vaan suoraan puhelimessa :-(
kiitos kommentista

Totuus usein satuttaa ja monet unelmat silloin romahtaa:(

Tää on aivan helkutin hyvä!!!!!!

Tunnen myötätuntoa.

*halii*
Huominen on jo parempi... Jookos!!!???

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
slyng Nimetön 7.9.2005 11 Runo
slyng Nimetön 31.7.2005 2 Runo
slyng Nimetön 8.7.2005 2 Runo
slyng Nimetön 5.7.2005 3 Runo
slyng Pinnallista elämää 4.7.2005 1 Runo
slyng Miksi 3.7.2005 6 Runo
slyng Nimetön 22.3.2004 9 Runo
slyng Nimetön 18.2.2004 5 Runo
slyng Nimetön 17.1.2004 0 Runo
slyng Nimetön 11.1.2004 0 Runo