Nimetön

Runoilija slyng

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen uneksija, saavuttamattoman toiveen odottaja
 

En unta saa,
Rakkani minua valvottaa.
Mielessäni olet kokonaan,
kukaan väliin ei tulla saa,
ja ei sinne muita mahtuisikaan.

Uneen jos nyt minä vaipuisin,
niin sinut siellä rakkaani kohtaisin.
Siis päästä nyt rakas minut nukkumaan,
niin sinut taas kerran nähdä saan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
slyng Nimetön 7.9.2005 11 Runo
slyng Nimetön 31.7.2005 2 Runo
slyng Nimetön 8.7.2005 2 Runo
slyng Nimetön 5.7.2005 3 Runo
slyng Pinnallista elämää 4.7.2005 1 Runo
slyng Miksi 3.7.2005 6 Runo
slyng Nimetön 22.3.2004 9 Runo
slyng Nimetön 18.2.2004 5 Runo
slyng Nimetön 17.1.2004 0 Runo
slyng Nimetön 11.1.2004 0 Runo