Rikkinainen

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

Mitaan ei ole jaljella,
hiljaisuus yksinainen.
Ja jos joskus oli kotimaa,
se oli ja meni.

On aika minunkin menna
tuulien taakse.
Missa pilvet ovat valkeammat,
ja siella se kantele,
joka soi minun lauluani.

Siella, minne sieluni kulki edella.

Selite: 
Kun kaikki on riisuttu...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot