lumentirauksen koti

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

lumentiraus jätekatoksen alla
lasioven takana (sen toisen joka ei mene saunaan)
pyökkinen ovi nimikyltteineen

rappukäytävän portaat
alas tai ylös
sisään tai ulos

kolahtavan oven takana
neljän
ilmansuunnan huone
ajatusten avaruustila
yksin löytöretkeillä

pihalla
korkealla hiljaa liehuen
isänmaan risti

tänään
huomasin pysähtyneet hanhet
muuttomatkansa ohi

Selite: 
veteraanipäivänä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on erityinen tunnelma ja sillä on omaperäinen hieno nimi. Hyvää syntymäpäivää! :)

Niin taas talletit hiljaisesti mutta voimakkaasti runoosi hetken tunteen, ympäristön. Elämän, hiljaisuuden...
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot