Lehmus

Runoilija eveliinapee

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ole sinä lehmus, minä olen sinun juuresi.
Huoju sinä tuulessa, minä tuen sinua.
Ja joka syksy sinä pudotat lehdet, ja joka kevät minä annan sinulle silmut.
Ole minun lehmus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot