Sateessa

Runoilija Jabet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2015
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1952



Kiitos kaikista komenteista.

Elämä on tradegia.
 
Sateessa
nainen kantaa sylissään
märkää pyykkiä hellästi puristaen
kuin juuri hukkunutta lastaan.

Syksyinen tuuli
väsyttää itsensä huojuviin puihin.

Yksitellen harakat
pudottautuvat puun oksilta
kuin nokiset lumipallot.

Puutarhan pöydälle unohtunutta kirjaa
tuuli selaa kiihkeästi
- väsymättä uutisiin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hengästyttävän elävä.
Elämänmakuista kerrontaa.
Runosi sisältää herkkää toimintaa.
Viihdyttävä runo
 

Käyttäjän kaikki runot