nimetön

Runoilija SpecialChild-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.8.2015
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.4.1993

"I wear my scars proudly.
They present the battles through which I have gone
and I am proud because those battles I HAVE WON."
------------------
"When the world says "Give up" 
Hope whispers "Try it one more time"
 
Mut entäs jos ne tekee varsin selväks, 
 et mielummin ne juoksee 
vaikka paljain jaloin lumihangessa,
 kuin jakais mun kanssa saman huoneen? 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot