nimetön 2

Runoilija SpecialChild-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.8.2015
Viimeksi paikalla: 29.8.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.4.1993

"I wear my scars proudly.
They present the battles through which I have gone
and I am proud because those battles I HAVE WON."
------------------
"When the world says "Give up" 
Hope whispers "Try it one more time"
 
Tulisitko maalaamaan sateenkaaria taivaalle, 
piirtämään auringolle hymyn, niin kuin lapset tekee, 
jos pyytäisin sinua? 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot