Lämmöllä

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.4.2024 16:00

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Ei sydän lämpöinen
kylmene milloinkaan, 

vaikka asu maallinen katoaa. 

Äiti lastaan ain suojelee
avun antaa ja peittelee. 

Kuun takaa hän kurkistaa
hymyillen vilkuttaa. 

Rakkaus äidin
ei kuole milloinkaan.



















 
Selite: 
Hyvää Joulunaikaa kaikille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja hellyyttävää, sekä hyvin lohdullista.
 

Käyttäjän kaikki runot