yöllä

Runoilija paimentytön YÖ




Toisinaan
pimeys
tulee
odottamattomasti

 Voit sytyttää kynttilän,
vaihtaa patterit,
maksaa sähkölaskun
tai hyvä ihminen
pistä ny jo ne valot
päälle.

mutt mikään laita rakkautta päälle kun se kerran
                           

                                                 sammuu
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on totta, se kun rakkaus sammuu, siilloin on jo usein tapahtunut paljon ikävää. Monet niistä asioista saattavat olla sitä laatua, ettei mikään aika tai teko tuo enää rakkauden tunnetta takaisin. 
kiitos ajatuksestasi
 

Käyttäjän kaikki runot