Nimetön

Runoilija Rinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2022 18:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1975

Jos tänään

tarjoaisin sinulle peilin

peilin
josta näkisit
kuinka kaunis oletkaan

kaikkien
tarinoittesi takana

kipujasi korkeammalla


Uskaltaisitko katsoa






En osallistu äänestyksiin :)
 

Sanaton suru

selässään helpotuksen
silittävät siivet

ikuisuuden lohdullinen laulu

tuudittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen herkkä ja kaunis runo.

Kauniisti surullinen.

Tunteiden värikäs kirjo
yhtä aikaa,
vierivieressä,
päällekäinkin käyvät
kudelmat

kuin mummon kutomassa räsymatossa

Koskettaa, koskettaa... Upea runo.

Suru on syvimmillään sanaton. Tässä runossa on koskettava jäähyväisten saundi läsnä, hyvin lohduttavasti.

<3

Niin totta, niin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot