Hyvää matkaa

Runoilija Rinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2022 18:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1975

Jos tänään

tarjoaisin sinulle peilin

peilin
josta näkisit
kuinka kaunis oletkaan

kaikkien
tarinoittesi takana

kipujasi korkeammalla


Uskaltaisitko katsoa






En osallistu äänestyksiin :)
 

Askeleet askellettu

harhaan
turhaan
sanoisi moni

Mutta minä
niputan nyyttisi

kerään kauneimmat muistot


Ja uskon
että sinulla siellä hyvä

valoisammat veet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, toivorikas runo. Rauhoittava.

Kauniin toivorikas runo, jossa ripaus haikeuttakin mukana.

Kaunista, lohdullistakin. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot