Oletko vahva nyt?

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 15:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 



Minä tarkkailin sinua kahvikupin reunan yli, 

sinun kasvoillasi oli se kovetettu vahva ilme, 

Enkä hetkeäkään haksahtanut kuvittelemaan,

että olisit päässyt jaloillesi ja ennalleen


Sinä kerroit miten sinulla ei ole enään tarvetta

kirjoitella pitkiä tarinoita ja surullisia runoja, 

kuinka olet taas vahva ja seisot omillasi, 

Naurat itkeneesi viimeksi vuosi sitten,

eikä päivät ole ongelma



Minä vain jatkoin tarkkailuasi vaitonaisena, 

hieman hämillään seurasit lumisadetta

ja teesi jäähtyi kuppiisi, kun et saanut juotuakaan


Ilmoitin että minun taitaa olla nyt aika lähteä, 

Minuun sattuu katsella sinun kovaa kuortasi, 

Kuinka olet luopunut niin helposti tunteistasi


ja ovella käännyin kysymään,

kuinka voisitkaan edes kirjoittaa

jos et osaa enää itkeä


Sillä ei kyyneleissä ole, 

Ei niissä ole mitään pelottavaa



...Sinä vain luulit niin



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on aivan totta! Ihana runo, ajankohtainen tässä meidän maailmassa missä me ihmiset häpeämme kyyneliä ja sitä pidetään suurimpana heikkoutena vaikka se onkin  suurin vahvuus.
Upeaa!✨✨✨
Miten osasitkin pukea ihmetykseni näiksi sanoiksi, hienoksi runoksi! Olen pohtinut juuri samoja asioita erään entisen, hel*etin lahjakkaan ruuneperin kanssa, joka on kadottanut kykynsä kirjoittaa. Runous voi murtaa kyynelpadot ja sydämen muurit, mutta pelottavampaa on jäädä muuriensa vangiksi, hukkua patoonsa.
kaunis tunteellinen

Jos ihminen itkemisen taidon menettää niin ehkä ihminen menettää osan ihmisyydestään upeaa kerrontaa,pidän.

Tosiaankin tunteet täytyy voida ja uskaltaa näyttää.
 

Käyttäjän kaikki runot