Minä kerroin sinusta yölle

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 15:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 


Minä kerroin sinusta yölle
Kun aamu vielä oli
Tuntien päässä toisaalla

Istuin parvekkeella
Ja vain puhuin
Kahvikuppi vasten polvia

Ja me olimme siinä kuin kaverit
Minun selkä vasten parvekelasia

Ja pihakeinussa hämärä
Ja pakkasen lapset
Ja räystäissä roikkui tuulen poikasia

Sillä ehkä yöllä
On tarpeeksi hiljaista
Puhua niin, että joku kuulee
Kun kerron hämärälle sinusta


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi!
Upea!

Haikea tunnelma,pidän,

Mainiosti ajateltu, hämärälle on hyvä tarinoida.
 

Käyttäjän kaikki runot