Heikkouteni

Runoilija EnkelinSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minussa on tunteiden vuoristorata. HUOKAUS TÄYTTÄÄ SYDÄMENI. - - - - - - - Lukekaa vanhempia runojani myös, niitä mistä runoiluni leimahtii liekkeihinsä. Runoissa on paljon ikävää ja kaihoisaa tunnelmaa.
 

Kaiken tämän hymyn
ilon ehkä kovuudenkin
takana

itken.

Suren haavoittuvuuttani.

En voinut auttaa
lapsia köyhänmaan.

En pysty hyväksymään
asiaa, jolle voi en mitään.

En pysty luottamaan.

En osaa olla ottamatta
satuttavia sanojasi

sisälleni.

Annan jokaisen ihmisen
haavoittaa minua ja

pyydän anteeksi itseltäni
muiden puolesta.

En osaa sanoa, ei
vaan hymyillen kohtaan katseenne

sanoen "kyllä".

Hiljaisuudessa itken
yksinäisyyttäni,

kun en koskaan kenellekkään
kertonut huoliani
pelkojani ikävääni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot