Jouluna poissa kotoa

Runoilija EnkelinSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minussa on tunteiden vuoristorata. HUOKAUS TÄYTTÄÄ SYDÄMENI. - - - - - - - Lukekaa vanhempia runojani myös, niitä mistä runoiluni leimahtii liekkeihinsä. Runoissa on paljon ikävää ja kaihoisaa tunnelmaa.
 

Leivinuunin lämpimässä
piparkakkuni paistuivat
niin mukavan rapeiksi.

Tonttulakissa ruosteinen
kulkunen kilkattaen
tanssimme joulupiirissä.

Hellin mielin muistelen
menneitä jouluja ja
otan askeleen kohti uutta-

joulua kaukomailla lämpimässä
poissa Suomen tuiskutuulesta.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot