Artesaanin unelma

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Laakapistoilla liitetty liepeet toisiin
pykäpistoilla pistelty kosketuspisteet
harakanvarpailla hurjimmat haaveet
kauniilla kankaalla kiedottu yhteen
Rusetti päälle ja paketti postiin.
 
 
Selite: 
Totesin toiselle runoilijalle ettei vaatetukseen ja ompeluun liittyviä runoja ole paljon vastaan tullut. Tuumasta toimeen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti käytetty kielikuvia artesaanin elämästä. Hyvä.
Mukava siitä tulikin, räsymatosta olen aikoinaan runon tehnyt
Ei niitä tosiaan ole montaa näkynyt :) Hyvä runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot