Theendtheend

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Ihan kuin niskaasi väännettäisiin nurin,
ihan kuin jalkoja pyyhittäisiin sinuun.
Kädet, jotka juuri silitti sua uneen,
ne kädet nyt raastaa sydänjuuria myöten.
Ja voi miten se loppu on mielessäsi synkkä.
Pehmoinen pulu onkin kirskuva korppikotka.
Maalaa vaan.
-näillä eväillä tässä hetkessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei hyvältä näytä, mutta runo taidekokemuksena upea!

hyvää kerrontaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot