- keltainen -

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Silmistäsi sytyn keltaiseksi,
nuppuun puhkeavaksi krookukseksi
auringon poluksi,
perhosenkeveäksi henkäykseksi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos valoisista, innostavista runoistasi!

Katseen voima herättää, saa elämään ja hehkumaan. Kevään ihana hehku runossasi ;)

Ihanaa, keltaisen piristävää voimaa! ilo kuulla tämä! :)

Kaunista

Rakkaus värittää maailmaa.

Kaunis

Pirtsakan keltainen,
Suloisen keväinen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot