"Lennä mun kaa"

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Kyky nousta, lentää,
haaveilla, tuntea, elää,
pudota, raapiutua kiviin,
aistia, kokea,
oppia, tottua,
kaikki täysillä,
hetkessä, nyt

Minä,
itsellekin yllätys.
Selite: 
Nyt on säätönuppi hukassa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, tätä kannatan. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa elää täysillä.
Juu, tää on hyvä!
Wau, upea runosi, josta hyvin aistittavissa ilo ja into, tarttuu lukijaankin :) Täällä tykkäysnappi tallessa ja pohjassa :)
Hetken nauttimisessa tavalla tai toisella täysillä kannattaa
tunteilla on nostetta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot