Ajatusten Atlantti

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Yksinäinen jäähile
petollisen ohuella pinnalla

Piiloutuva voima
alapuolella vellovat tyrskyt

Mereni vielä jäässä
Mieli kohmeinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen tuo toinen säkeistö. Kokonaisuus jää vähän pohdittavaksi. 
Jännä kuvitelma tuli kahdesta ekasta värssystä, hyvä runo
Joskus on... hyvä runo.
Noin sitä aina joskus käy,pidän.
Joskus vähän herkkää ja kohmeista..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot