Putoan

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Tupasvillat kuin pehmeä syli

Jälkeesi ei suota johon upota

Yksinäinen kapustarinta
 
- hukuin silmiisi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää.
Kaunis on sanomasi :)
kuin unelmiin uupunut
tunnelmistaan voipunut
ihanasti kaipuutaan koputtaen
 
Oon sanaton, niin kuin aina kun näen jotakin hyvää, kaunista ja sydämeen käyvää. Kiitos.
Aika ihana runo tupasvilloineen ja kapustarintoineen sekä tietysti itse kokonaisuus. 
 
Pehmeältä tuntuu runokin... kaunis.
Jos en olisi tällainen paatunut jurrikka niin sanoisin että herttaista!
Bitjuusi on uskollinen kaveri syksyisellä lakkasuolla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot