Tämä maisema

Runoilija MASITA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ONNI KOOSTUU PIENISTÄ ASIOISTA
 

Tämä maisema
minussa
minä tässä maisemassa
kauneinta maailmassa.

Puolikuu taivaalla
auringonruso taivaanrannalla
tämä järveentyöntyvä kallio
isokoskelo-emo poikaset siipiensä
suojissa nukkumassa
vihreä soutuvene miehen
soutamana

Kalliolle mäntyjen ja koivujen
reunustama kivinen
polku

Sisko lämmittää saunaa
joka päivä, pyöräilee
kymmenen kilometriä
kaupalle, hakee meille
iltalehden ja lisää
juotavaa

Ailan kanssa luemme
kirjoja ja kirjoitamme runoja

Aamuinen Längelmävesi kuin
hopeaa, iltaisin väri
vaihtuu kultaiseen
yöllä tyyni järvenpinta.

Valvomme isokoskelo-emon
kanssa katsellen
järvelle päin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienoa ajatonta kesätunnelman kuvausta. Näin pitäisi kesän kulkea, ilman turhia suunnitelmia, aikatauluja. Tunnelmallista kesää!

Upea suvinen maisema tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MASITA Kesäruno 29.7.2012 1 Runo
MASITA Entisessä elämässäni 29.7.2012 0 Runo
MASITA Sinne 29.7.2012 1 Runo
MASITA Juodaanko kahvia 20.9.2011 1 Runo
MASITA Harmaa 20.9.2011 3 Runo
MASITA Tämä maisema 22.7.2011 2 Runo
MASITA Talvenhaltijat 28.3.2011 6 Runo
MASITA Lumi 15.10.2010 2 Runo
MASITA Hiipivä onni 10.8.2010 13 Runo
MASITA Aika 22.7.2010 11 Runo