Iskän tyttö

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Rakkautta on se
 
Kun opiskelee lääkkeet ja hoidot
Kun valelee voimaa ja uskoa epätoivossaan
Kun viettää vapaahetkensä sairaalassa
Kun jättää omat pelot ja surut aulaan
Kun tekee joka hetkestä tärkeän
 
Kun istuu vuoteen vierellä illasta toiseen
Kun tuo vielä viimeiset lahjat
Kun kysyy voiko hoitaa jonkin asian
Kun vakuuttaa ettei ole mitään hätää
 
Kun kertoo kuulumiset tajuttomalle
 
Kun pitää kiinni voimattomasta kädestä
 
Kun painaa kipupumpun nappia puolesta
 
Kun pidättää itsekin hengitystä katkojen mukana
 
Kun kertoo että me pärjätään kyllä

Kun antaa luvan mennä vaikkei haluaisi luopua
 
Se on rakkautta
Selite: 
Vuosi sitten näihin aikoihin mainittiin sana "syöpä". Paria kuukautta myöhemmin olin isätön iskän tyttö. Mä en osannut aiemmin kirjoitttaa sanaakaan tästä. En osaa vieläkään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valtavan koskettava runo <3
Kirjoitat koskettavasti vakasta aiheesta, voimia eteenpäin <3
Rakkaus kantaa läpi elämän.
Oman ja niiden siitä seuraavien.
Voimaa ja valoa.
Suruusi.
Uskomattoman kaunis, yksityiskohdilla sait luotua maailman jossa isä on vielä, muttei enää..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot