nyt kun kaikki on vasta alussa

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
mä tuskin uskallan katsoa sua
nyt kun kaikki on vasta alussa
tee höyryää meidän kupeissa
kupin pinta on sileä ja jotenkin rauhoittava
pidän sitä kämmenieni välissä kun juon
nojaan kyynärpäillä pöydän reunaan
kädet älkää täriskö, vaikka jännittää

ehkä myöhemmin vielä ymmärrän
sun tees olis hautunut
vähemmälläkin pussin jojottelulla
nyt kun kaikki on vasta alussa
sitä keskittyy vain omaan oloonsa
eikä huomaa ihan kaikkea

tuntuu kuin tää olis mulle vieras tilanne
nyt kun kaikki on vasta alussa
tavallaan tää onkin aivan uutta 
en oo koskaan tavannut ketään sun kaltaista
joka saa mun sydämen tykyttämään
maalaa mun maailman uusilla väreillä
silti sä tunnut niin tutulta ja kotoisalta
karmea klisee, mutta kuin oltais tunnettu aina 

en osaa edes sulle mitään puhua
nyt kun kaikki on vasta alussa
kieli painaa kilon ja on solmussa
mutta silti keskustellaan tunteja
avataan solmuja, esitellään arpia
unohdan hengittää, kun katson sun huulia
ajatuksissani kuljetan sormia sun hiuksissa
teekupin pinta on jo viilennyt
sen sileys ei vedä vertoja sun kaulan iholle

sä naurahdat omalle vitsilles ja siemaiset juomaas
sun toinen suupieli nousee ylös kuin väistääkseen
mä mietin miltä sun niska tuoksuu suihkusta kosteana
onko sun jalat kylmät nukkuessa
miltä sun huulet tuntuis mun rintaa vasten
tee jäähtyy kupissa, mä en uskalla tehdä aloitetta
en saata särkeä tän hetken haurautta
nyt kun kaikki on vasta alussa

tee on kohta lopussa
sitten kerään kupit tiskikoneeseen
ja jos sä ojennat kuppisi mulle
ehkä meidän sormet hipaisee toisiaan
jos se sekunti venyy vielä hetkisen
sekin kosketus saattaa räjäyttää mun sydämen
nyt kun kaikki on vasta alussa
Selite: 
mä en ole ihastunut pitkään aikaan, mutta nyt se taitaa olla tapahtumassa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot