just nyt mulla on oranssia kynsilakkaa

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
mä pidän kynsilakoista
ja kynsien lakkaamisesta

kädet ylipäätään on musta kauniita

pitkät kynnet on supernaiselliset
ne on vähän niin kuin korkokengät käsille
jos sä nyt ymmärrät mitä mä sillä tarkoitan

mun kynnet ei oo ikinä pitkät
ne taittuu ja katkeaa ja lohkeilee
vitamiinikuureista ja öljyistä huolimatta

mä oon pureskellu mun kynsiä aina
olin jo lapsena aika stressaantunut
ja puremalla purin hermostusta
vasta viime vuosina oon saanu sen lopetettua
vaikka välillä vieläkin mä teen niin vahingossa
mut nykyään se on jo tosi harvinaista

mä lopetin kun mä aloin ostaa kynsilakkoja
en muuten tykkää shoppailla mut ne on mun heikkous
pyrin ostamaan vain sävyjä joita mulla ei vielä ole
tai jotka on kuivunut tai loppumassa

mulla on muutaman kerran ollut rakennekynnet
se tuntui vähän huijaukselta vaikka näyttikin kauniilta
ja voimakkaat värit näyttää lyhyissä kynsissä paremmilta

kai se on silleen kuitenkin siunaus
et mun geenit ei salli mun kynsien kasvaa pitkiksi
koska kuitenkin mun kämmenissä on rivi kuunsirppejä
pitkillä kynsillä ne olis vaan syvempiä


mä oon vielä stressaantuneempi kuin lapsena
ja välillä haluaisin huutaa kaiken ulos
en käyttäisi siis mitään sanoja, huutaisin vain
keskellä ihmisiä se olis noloa
parempi puristaa kädet nyrkkiin

just nyt mulla on oranssia kynsilakkaa
se saa ihon näyttämään ruskettuneelta
vaikka onkin tammikuu enkä oo nähnytkään aurinkoa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot