Kiharahiuksiselle ||

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
lähdin viime tinkaan ja poljin lujaa
kolmenkympin helle, musta mekko
hermostuskin hikoilutti
miltäköhän mä näytän

poltettiin monta tupakkaa
jäät kilisi laseissa
ohessa unohdin sun olevan vieras
aurinko katosi talon taa

puhuin, nauroin, elehdin
otettiin vielä yhdet, toisetkin
mutta susta mä eniten humalluin

vanha mies pysähtyi pöytämme viereen 
naurahti tarkkailleensa meitä
"kuinka kauan ootte olleet kimpassa?" 

ei suostunut uskomaan ensitreffeihin
"uskokaa mua, teistä tulee jotakin,
olette luodut toisillenne"
sydän hypähti, uskoin itsekin niin

en tiedä käykö se mitenkään järkeen
mutten osaa selittää sitä millään muulla tavalla kuin
mä rakastin sua jo ennen kuin tiesin susta
mä oon rakastanut sua aina

minä en tuntenut sinua
mutta tunnistin heti kun tulit vastaan
tässä on se joka mun on tarkoitus kohdata



 
Selite: 
Rakastan meidän ensitapaamista. Rakastan vielä enemmän sitä kun aamulla avaan silmät ja näen sut siinä vierellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkaustarina, näinä aikoina rakkauden onnesta on ilo lukea <3
Ihan älyttömän hieno
voi että

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot