Monenlaisia

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 23:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Toiset ovat pelkkää ilmaa,
toisten kanssa vietin iltaa.
Monet sulautuu joukkoon
ja useisiin jään kai loukkoon.
Yksi on tosi mukava,
mutta toinen roikkuu mukana.
Joidenkin kanssa voin jutella,
joitakin tahdon vain katsella.
Kauniit ovat unelmissa
ja upeat fantasioissa.
Muutamat ovat ystäviä,
mutta harvat yhdentekeviä.
Yhden ehkä unohdan
ja yhtä ehkä rakastan.
Tuskin kukaan aiheuttaa inhoa,
mutta kuka on se oikea?

Selite: 
Tosta tuli entistä enemmän luettelomainen mutta... meit on moneks joo (08.05.03)
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdintaa, ajatusten juoksua,
paljon kysymuksiä, joihin ei tiedä vastausta, vielä...

perhana miten oikiaan osuitkaan..
niimpä niin, sanoppas se. mistä sie tierät kenetkin kaikesta tästä väenpaljoudesta?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot