Epäonnistunut

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Taas epäonnistunut,
täysin lannistunut.
Toivon menettänyt,
suruun eksynyt.
Pieni ja sanaton,
yksin ja avuton.
Katson taakse,
vaikkei sinne pääse.
Onneksi itken,
silloin sitä näe en.

Selite: 
No en malttanu olla laittamatta lisää :P - Tästä mä ite tykkään kun tuntuu usein just samalta (24.04.02)
Kategoria: 
 

Kommentit

Taakse ei kannata pahemmin kattella, siihen kun jää helposti jumiin.
Erilaisia nää sun vanhimmat runot. Hankalii lukee ku näis on jtnki nii toivottomii fiiliksii tietyl tapaa

Tältä tosiaan tuntuu, minustakin..
Mut toivoa ei saa koskaan menettää..

Yksinkertaisesti ja vilpittömästi runoksi kirjoitettuja tunteita. Pidän tästä.

tässä on riimitys onnistununna erittäin hyvin:) runo vain rullailee etteenpäin kuin jyrkäsä alamäesä:)

tämmönen tunne on varmaankin tuttu jokaiselle.

"katson taakse,
vaikkei sinne pääse.
Onneksi itken,
silloin sitä nä en."

erityisen hieno kohta tässä muutenki niin hienossa runossa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot