Mitäs me muista

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 18:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

ne pärjää selkeest paremmi

niil o iha sairaast nappulaa
toiki nappas södeimmä sutturan
muut menee ottaan mageen luukin
monet niist skulaa skittaaki
jokane heittää parempaa läppää

mut entäs me?

tutuil o yks kähee mesta
frendi saa hengailla siel
mä meen tänää sinne messii
sen mutsi duunaa safkista
me meinataa bamlaa henkevii

mitää välii vaikkei ne snaijaa

Selite: 
Slangikokeilua... tulee runo vast nyt ku ei meinannu löytyy inpistä millää. ei kyl mun mielest nii onnistunu ku pari aikasempaa mut... no sana on vapaa, perusteluineen :) (27.08.05)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinä kirjoitat selkeästi paremmin kuin ne ketkä pärjää selkeästi paremmin. Upea tarina ja hyvä asenne!!!

Kyllä vain, hienosti slangilla kirjootettu.. ;) upee runo.

Tää on tosi hieno. Sujuvasti teet runoja kyllä :D Tää on upee :)

Meinataa bamlaa henkevii - vaikkei ne snaijaa. Hauska on, ja asiaakin.

Slangilla kirjotettuun runoon törmääminen, on ihan kivaa vaihtelua. :) ja kaiken lisäksi tällainen lappilainenki taapertaja ymmärsi.

tykkäsin.^^ ihan kiva. vaikka olikin vaan kokeilu niin ihan jees. :) en ikinä oo ite kokeillu näin kirjottaa.

Niin gimis on stadi.

Ajatus on hieno tässä runossa. Mitäs me muista - henkii vahvasti....joten "dörtsit poseen", ja kateus "sgutsiin"!

hienoa kerrontaa, jopa minä savolainen tästä mukavasti selkoa saan, pidän tätä on jännää lukea

Jo katselinkin usein milloin uutta syntyy ja tulihan sitä. Vapaita sanoja todella, mutta vaikka tämän ymmärtääkin, täytyy todeta, että PALJON suurempaa ovat aiemmat tekstisi. Mutta lajinsa kutakin:)

Voi damn..aivan sika siisti runo..Todellakin mitä sillä on välii,vaikkei ne snaijaa:)

Olipas stadin slangia näyttävästi kuin kielinäyte. Hieno runo.

oh jopas erikoista O.o ja vielä soljuva eikä yhtään tökerö! on kyl jees :)

Välillä voi kokeilla tällaista vähän
käheämpää runoilua ja slangin käyttö
antaa tälle uskottavuutta.
Otsikko on ehdottoman sopiva tälle
ja runon loppu on loistavan viilee...

No mä ainaki
saleen bonjasin..

Upea:) Nosti hymyn huulille. Erilainen, pidin siitä:)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot