Hyvin kestää

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 
Kaikki se hyvä on siinä,
kun jaksaisi kätensä avata.
Mutta nämä pienet murenat
eivät tästä enempää säry.

Jos voisin edes antaa jotain,
vaikken varmaankaan tietäisi miten.
Jos hyväksyisin itselleni rauhan.
Mikään ei kuitenkaan mahdu minuun.

Löytäisinpä syyn tällekin,
jota en osaa vielä tunnistaa.
Se ei löydy epävarmalta paikaltani,
joka ei kestä enää huomiseen.

Anteeksi etten pysty nyt.
Tahdon vain vapaaksi kaikesta.
En kykene ymmärtämään,
että kaikki se hyvä olet sinä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ninpä, joskus vain ei huomaa, että kaikkein rakkain on lähellä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot