Loputtomuus

Runoilija Nipsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2003
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1989

 

Se mitä hän jätti sinusta jäljelle
on hämärä varjo kuunkalpeassa yössä,
haaksirikkoisen huokaus myrskyssä

Kävellessään pois
hän vei mukanaan enemmän,
mitä pystyt itseltäsi riisumaan

Mitä valheen edessä merkitsee luottamus?
Mitä kylmyyden juurella heikkous?
Mitä petoksen jaloissa kauneus?
Mitä todellisuudessa rakkaus?

Kätesi,
jolla kirjoitit yksin hänestä,
muistaa paremmin kiväärin,
kuin sen kynän,
jolla ikuistit hänestä kauniin

Se mitä maailmassa tavoittelit,
saatuasi suutelit, vaalit ja rakastit
Minkä vuoksi kuolisit, tappaisit
Vei sinulta sydämen

Kivääri vieköön loputkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Korkkipyssy vois olla parempi kuin kivääri. Hyvää uutta vuotta.

Todella hieno runo! Herättää monia tunteita. Tämän tarina on raaka. Pidän tästä todella paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nipsu Engagement 14.8.2015 1 Runo
Nipsu Loputtomuus 25.12.2010 2 Runo
Nipsu Lohduttomuus 3.6.2010 0 Runo
Nipsu Tears of Macbeth 3.6.2010 0 Runo
Nipsu Näytelmä 12.8.2009 0 Runo
Nipsu 28.5.2009 0 Runo
Nipsu Nimetön 7.6.2008 4 Runo
Nipsu Mielikki 6.5.2008 4 Runo
Nipsu Nimetön 13.11.2007 2 Runo
Nipsu Jos Olisit Hedelmä 20.6.2006 2 Runo