suurimies

Runoilija rakuuna

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.11.2014
Viimeksi paikalla: 17.11.2020 5:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelee myrskyssä, hartiat alhaalla, surkean näköisenä, jalkaansa aristaen.
Hän näyttää niin pieneltä ja surkealta.
Kunpa tietäisit hänen ajatuksensa ja matkansa, huomaisit että hän on suuri mies.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, epeli sen jo sanoi. Lisäisin vielä, että pienet ja surkeat saattavat olla suuria ja voimakkaita.

Hengen jättiläiset voivat olla kääpiöitä.

Miehellä on aivan oma matkansa kuljettavana. Hieno runo.

Upea runo, kaikki me olemme suuria

Niin... Mikä lopultakin on suurta. Tuska ja kärsimys voivat vääristää ajatukset, luoda megalomaanisia ajatuksia ja kuvitelmia omasta suuruudesta, äärimmillään jonkun hitlerin tai koulusurmaajan kuvitelmat. Mutta tuska ja oman rajallisuuden ja heikkouden tunteminen voi parhaimmillaan toimia myös toiseen suuntaan, irrottaa sisimmän ihmisten arvostelujen ja mielipiteiden orjuudesta etsimään jotakin syvempää, silloin löytyy tuskan kautta kaunista ja suurta hyvää... Mielestäni rakkaus ja anteeksiantamus ainakin ovat todella suurta.

uuuh, pidin :)
enkä keksi mitään tyhjentävää sanottavaa :D

Pieni mies kuin laulussa tuli tässä mieleen

Taitavasti koottu runo sisäisen ja ulkoisen ristiriidasta !

Hieno kuvakulma runossasi, taiten kuvailtu.

Aivan mahtava : )
 

Käyttäjän kaikki runot