Nimetön

Runoilija KT

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos elämä potkiikin vain päähän..
 

Ja niin me saavuimme pisteeseen
siihen viimeiseen
Ja niin hellittää sinun otteesi minun otteestani
vapaaehtoisesti
Ja ehkä me koitimme tätä kiertää
kulkea hitaammin
nauraa äänekkäämmin
Päädyimmekin vihaamaan
itkemään katkerammin
kaipaamaan syvemmin
Ja tänään rimpuileminen on turhaa
Kun sinä päästät irti
minulla ei ole enää rakkautta, joka pitäisi minua pystyssä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KT Nimetön 7.1.2014 0 Runo
KT Yksinäisen hetki 21.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 21.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo