Nimetön

Runoilija KT

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos elämä potkiikin vain päähän..
 

Minä eksyin
päiviin
Minä petyin
ihmisiin
Hän eksyi vierelleni
eksyi eroon muista
Opetin hänet pettymään
Opetin
rakastamaan
Kuka opetti hänet
lähtemään?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KT Nimetön 7.1.2014 0 Runo
KT Yksinäisen hetki 21.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 21.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo