Nimetön

Runoilija Hemminki

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2014
Viimeksi paikalla: 21.6.2016 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1982

 

Oma osuuteni:

Elämää pelkäsin
muiden odotuksia keräsin
tajuttomuuteen vajosin

sydäntäni kuunnella
halusin

haipui ääni
alle
vahvojen
neuvojen
juopuneiden
solvausten

Mikä omaa ääntä
mikä toisten on

Tiedän vain
että armo
ainoa keino on

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot