Nimetön

Runoilija Hemminki

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2014
Viimeksi paikalla: 21.6.2016 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1982

 

Se ei huomannut että
toinen on samanlainen
rakastaa kaikkea ja kaikkia
rakkaudesta elämään

Se tulkitsi väärin, epäili, kielsi

Kielletystä tuli sisäistä, salaista
ajatuksia kirjoituksia
joita ei voinut paljastaa
sai vääristyneitä muotoja
kaukana alkuperästään

Nyt tajuavat toisensa
että ovat ainoita
maailmassaan
Nyt vapauttavat toisensa
että saavat rakastaa
heikkoudessaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot