Addiktio

Runoilija Dawnjacko

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 10.11.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miltä se tuntuu,
he kysyvät

Se on
kemiallista vapautta, synteettistä rakkautta
kuin kokonainen loma sisään suonesta

Se voisi olla mitä tahansa vedestä virtsaan,
tärkeintä on että sitä on

Suurin koukku on itsensä lääkitsemisen tunne,
tieto siitä että pian helpottaa

Miten sen sanoisi nätisti
että minä en kadu
mutta te jäätte paitsi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot