Vain kaikki

Runoilija Dawnjacko

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 10.11.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kemiallisesti hereillä
eikä ole tekemistä
sinulle tämä on vain elämäsi
minulle tämä on kaikki

Yhtä juhlaa
jota et muista huomenna
ja voit olla jo poissa

Älä ota enää, sanon
ja sinä otat
ja minä jään

Ja me valvomme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot