Poissa

Runoilija Vaimo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hullu olin kun matkaasi lähdin, enkä näköjään eroon pääse.
 

Tuntuu kuin hän olisi kuollut
kuin se, johon rakastuin olisi lopullisesti poissa.
Miten voi ihminen voi kadota täysin,
muuttua olemattomiin
Suru saavuttaa myöhemmin.

Selite: 
Mieheni muuttui pikkuhiljaa. Konkurssin myötä katosi kokonaan. Tilalla on rahjus, jota ei eläminen kiinnosta. Viisikymppinen, pystyyn kuollut. Täysin vapaasta tahdostaan. Nyt olisi aikaa tehdä kaikkea, mitä ennen ei ehtinyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vakavat elämänmuutokset vievät voiman, tuovat uutta tilalle.
Punatekstiä luen silmät kyynelissä, niin tuttua on se minulle. Syrjäytetylle, syytetylle.

Sanaton

Masentuneelta ihmiseltä kuullostaa.

vaikka mennä terapiaan

Hieno tuo suru saavuttaa myöhemmin!!

Miehille se on kova paikka, kun menettää sen ns. perheen päänä olemisen taloudellisesti..

 

Käyttäjän kaikki runot