Silkkaa skeidaa

Runoilija Vaimo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hullu olin kun matkaasi lähdin, enkä näköjään eroon pääse.
 

Mieheni heittää silkkaa skeidaa
miksi en mä sitä ulos heivaa
piru se on ja saatanan tunari
isän ja äidin pikku pulari
niskoilleni sen kerran otin
luulin että saan jonku rotin
jämerän miehen ja kunnon isän
lupaus oli lupaus, ei katetta.
Kellarin kunkku
mikälie runkku
jarru ja polo
hyvä lie olo
vaimo maksaa
koko suvun velat.
Sylje vaan silmille, "mies".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieltämättä paska zsäkä.. Hyvä vuodatus

Olipas siinä arvostelu "rakkaasta", jos näin voi sanoa ja sanottu mikä sanottu.
Aika rankkaa tekstiä kyllä, mutta hiukan se hymyilyttää ja pieni epäilyskin herää, et' onkohan huumorillakin hiukan osuutta arvostelussa, se nimittäin paranee pirusti loppuaan kohden.

Aika rempseä on aloitus tällä sivulla, rohkea rotan syö.

Hauskasti runoiltu. Ja näin se varmasti tuntuu kaikista vaimoista ja miehistä että minkä ihmeen paska runkun sitä onkaan ottanut :D

 

Käyttäjän kaikki runot