yhteinen taival

Runoilija rakastunutmies91

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asumme yhdessä samassa talossa, on meillä yhteinen koti josta saamme nauttia. On yksi nainen jonka kanssa halun asua, on aivan turhaan katsoa taakse. kun edessä päin on elämä. Se yhteinen elämä. Soitan sinulle kun ikävöin sinua, kun äänesi kuulen se hiukan helppottaa. Mutta kun tavataan ja olemme yhdessä, rannalla katselemassa taivaanrantaa niin saamme olla lähekkäin vaikka olisi yö sinun kanssas tahdon valvoo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot