myrskyn keskellä

Runoilija rakastunutmies91

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on laiva ajauttua karille myrsky raivoaa, huudan avuksi jumalaa hän minut pelastaa. Älä laivaasi karille aja se sinut syntiin vajottaa huuda siis jumala. Hän sinua auttaa myrskyä pelätä ei saa, Jeesus sua varjelee. Myrskyn hän tahtoo tyynnyttää, luota vain siis jeesukseen hän on turvakallio kestävä. Laiva matkaa jatkaa kohta laiva perillä on jeesus sinua kutsuu kaitaa tietä tänää kulkemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot