Ihminen ei voi löytää

Runoilija Yksinäinenvaeltaja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, jonka elämä hylkäsi
 

Ihminen ei voi löytää
uusia valtameriä
ellei hän uskalla kadottaa
rantaa näkyvistään...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot